Naujienų archyvas

Įvyko konsultacijos su ekspertais dėl "Lietuvos nacionalinės atsparumo korupcijai sistemos tyrimo" tobulinimo

Atgal
Meniu

TILS

Paskelbta gruodžio 03, 2011


Vakar, gruodžio 2 d., įvyko TILS organizuotos konsultacijos su ekspertais dėl „Lietuvos nacionalinės atsparumo korupcijai sistemos tyrimo“ tobulinimo, kuriose dalyvavo viešojo, privataus bei nevyriausybinio sektoriaus atstovai, akademikai ir žurnalistai.

Renginio, kurio tikslas buvo aptarti TILS rengiamos studijos – "Lietuvos nacionalinės atsparumo korupcijai sistemos tyrimo" rekomendacijas antikorupcinei politikai, metu buvo pristatyta nacionalinės atsparumo korupcijai sistemos tyrimo koncepcija bei darbai, atlikti, rengiant tyrimą. Po pristatymo atskirose grupėse vyko diskusijos dėl rekomendacijų tobulinimo. Renginio dalyviai tyrimą rengusiems tyrėjams išsakė savo pastabas bei patarimus tyrimo tobulinimui

Viena iš trylikos diskusijų buvo organizuota kartu su Jungtinių Tautų vystymo programos (toliau – JTVP) atstovybe Lietuvoje. Joje dalyvavę JTVP, verslo,viešojo sektoriaus atstovai bei žurnalistai kalbėjo apie tai, kaip būtų galima didinti Lietuvos verslo atsparumą korupcijai.

Diskusijų metu pateiktas rekomendacijos "Lietuvos nacionalinės atsparumo korupcijai sistemos tyrimo" buvo perduotos tyrimo rengėjų peržiūrai.

Renginio nuotraukas rasite TILS "Facebook" puslapyje .

"Lietuvos nacionalinės atsparumo korupcijai sistemos tyrimą" TILS rengia regioninio projekto "Įrodymais pagrįstas veikimas prieš korupciją: Europos integralumo sistemų projektas" rėmuose. Projektą remia Europos Komisija ir "Transparency International" Sekretoriatas.



Daugiau apie mūsų veiklą

Politikos skaidrumas
Viešųjų finansų skaidrumas
Verslo skaidrumas
Žiniasklaidos skaidrumas
Antikorupcinis ugdymas
Dalyvaujamasis biudžetas
Transparency School