Naujienų archyvas

TILS pradėjo "Drąsaus žodžio" viešinimo kampaniją

Atgal
Meniu

TILS

Paskelbta liepos 20, 2010


„Transparency International“ Lietuvos skyrius (TILS) pradėjo „Drąsaus žodžio“ viešinimo kampaniją, kurios metu, siekia atkreipti dėmesį į pranešėjų apsaugos trūkumą Lietuvoje.

www.drasuszodis.lt, kuriame leidžia plačiau susipažinti su pranešėjų apsaugos problema, dabartine situacija ir teisiniu reguliavimu Lietuvoje, pasauline praktika, taip pat suprasti, kokioje stadijoje yra rengiamas pranešėjų apsaugos įstatymo projektas bei ką apie pranešėjų apsaugą mano Seimo nariai. TILS tikisi, kad šis puslapis taps pagrindiniu šaltiniu, norintiems plačiau susipažinti su šiuo klausimu. „Drąsaus žodžio“ puslapis taip pat turėtų padėti tiems, kurie svarstys galimybę pranešti ir norės suprasti ne tik tai, kokias garantijas jie gali turėti, bet ir tai, į ką geriausia jiems būtų kreiptis ir kokiu būdu.

„Drąsaus žodžio“ kampaniją remia „Partnership for Transparency Fund“, Atviros visuomenės institutas ir Jungtinių Tautų vystymo programa Lietuvoje, kartu su internetiniu portalu Delfi.lt ir išorinės reklamos bendrove „Clear Channel Lietuva“.



Daugiau apie mūsų veiklą

Politikos skaidrumas
Viešųjų finansų skaidrumas
Verslo skaidrumas
Žiniasklaidos skaidrumas
Antikorupcinis ugdymas
Dalyvaujamasis biudžetas
Transparency School