Naujienų archyvas

Įvyko dešimtieji "Žurnalistų pusryčiai"

Atgal
Meniu

TILS

Paskelbta birželio 01, 2010


„Transparency International“ Lietuvos skyrius surengė dešimtuosius „Žurnalistų pusryčius“ apie konstruktyvią žurnalistiką. Lietuvoje svečiavęsis Michael Gleich pristatė Advanced Journalism Academy, įgyvendinančią „Peace Counts“, „Culture Counts“ bei „Nature Counts“ iniciatyvas, kuriomis yra siekiama paneigti plačiai paplitusią mintį, kad tik bloga naujiena yra gera arba gerai perkama naujiena. 


Advanced Journalism Academy
prasidėjo nuo nutrūktgalviškos kelių žmonių idėjos suskaičiuoti visus pasaulio gyvūnus. Ši idėja išaugo į „Nature Counts“ projektą, prie kurio prisijungus „Culture Counts“ bei „Peace Counts“ projektams tai tapo bendra mokslo, žurnalistikos ir NVO iniciatyva.

Pasak Michael Gleich, Advanced Journalism Academy tekstai, knygos, vadovėliai, straipsniai, video bei audio reportažai, foto medžiaga ir t.t. turi apie 40 mln. žmonių auditoriją visame pasaulyje. Michael Gleich teigė besivadovaujantis principu, kad svarbiausia yra kokybė, o kokybiškas darbas – tiek gera, tiek bloga naujiena – visada bus paklausus bei reikalingas.



Daugiau apie mūsų veiklą

Politikos skaidrumas
Viešųjų finansų skaidrumas
Verslo skaidrumas
Žiniasklaidos skaidrumas
Antikorupcinis ugdymas
Dalyvaujamasis biudžetas
Transparency School