Naujienų archyvas

Vilniuje rengiamas tarptautinis Baltijos šalių kriminologų seminaras „Nusikaltimų kontrolė ir prevencija integracijos į Europos Sąjungą procese“. TILS yra vienas iš šio seminaro organizatorių.

Atgal
Meniu

TILS

Paskelbta balandžio 25, 2003


2003 metų balandžio 25-26 dienomis Vilniuje rengiamas tarptautinis Baltijos šalių kriminologų seminaras „Nusikaltimų kontrolė ir prevencija integracijos į Europos Sąjungą procese“, skirtas kriminogeninės situacijos Baltijos šalyse įvertinimui, atitinkamų problemų analizei, bei priimtiniausių šioms valstybėms priemonių vykdyti efektyvią nusikaltimų kontrolę ir prevenciją paieškai.

Seminaro organizatoriai: Nusikalstamumo prevencijos Lietuvoje centras, „Transparency International“ Lietuvos skyrius, Vilniaus universiteto Filosofijos fakulteto Socialinės teorijos katedra, Teisės institutas, Teisės universiteto Teisės fakulteto Kriminologijos katedra.

Seminaro metu bus pristatomos ir nagrinėjamos šios nusikaltimų prevencijos ir kontrolės temos:

Tarptautinės nusikalstamumo kontrolės ir prevencijos problemos Europos Sąjungos erdvėje; Kriminologiniai korupcijos aspektai; Bausmių politikos kriminologiniai aspektai; Globalizacijos iššūkiai socialinei kontrolei ir kriminologijos perspektyvos.(Socialinės kontrolės ir kriminologijos perspektyvos susiduriant su globalizacijos iššūkiai).

Seminaras vyks Baltpark viešbutyje (Ukmergės g. 363, Vilnius). registracijos pradžia balandžio 25 dieną 9 valandą.

Daugiau informacijos rasite adresu: http://www.nplc.lt/criminologyseminar/



Daugiau apie mūsų veiklą

Politikos skaidrumas
Viešųjų finansų skaidrumas
Verslo skaidrumas
Žiniasklaidos skaidrumas
Antikorupcinis ugdymas
Dalyvaujamasis biudžetas
Transparency School