Naujienų archyvas

TILS rengia e-diskusiją bandžiusiems siekti ES struktūrinių fondų paramos ar dalyvauti jos paskirstymo priežiūroje: AR NORITE „PAVAIRUOTI“ EUROPOS SĄJUNGOS STRUKTŪRINIŲ FONDŲ PARAMĄ?

Atgal
Meniu

TILS

Paskelbta spalio 10, 2005


Šiuo metu „Transparency International“ Lietuvos skyrius vykdo projektą „Skaidrumas per budrumą“. Šiuo projektu „Transparency International“ siekia prisidėti prie efektyvaus ir skaidraus ES struktūrinių fondų naujosiose valstybėse narėse panaudojimo, didindama pilietinės visuomenės supratimą apie jų tikslą, paskirstymą ir panaudojimą.

Kviečiame Jus aktyviai dalyvauti šioje e-diskusijoje ir atsakyti į keletą mūsų klausimų. Lauksime Jūsų atsakymų į mūsų e-paštą info@transparency.lt.

1. Kokie Jūsų įspūdžiai apie Europos Sąjungos struktūrinių fondų paramos skaidrumą?

2. Ar turėjote noro dalyvauti diskusijose dėl paramos skyrimo prioritetų, projektų atrankos ir projektų priežiūros institucijose?

3. Ar turėjote galimybių dalyvauti diskusijose dėl paramos skyrimo prioritetų, projektų atrankos ir projektų priežiūros institucijose?

4. Ar norėtumėte dalyvauti diskusijoje, ką ir kaip galima būtų pakeisti, kad ES struktūrinių fondų paskirstymas būtų skaidresnis?

5. Ar bandėte dalyvauti priimant sprendimus dėl ES lėšų panaudojimo?

6. Ar norėtumėte dalyvauti priimant sprendimus dėl ES lėšų panaudojimo?

Projektą „Skaidrumas per budrumą“ remia Europos Sąjunga.



Daugiau apie mūsų veiklą

Politikos skaidrumas
Viešųjų finansų skaidrumas
Verslo skaidrumas
Žiniasklaidos skaidrumas
Antikorupcinis ugdymas
Dalyvaujamasis biudžetas
Transparency School